Меню Затваряне

Как бързо да подберете и използвате етерични добавки?

Какво точно масловидно вещество ще закупите, зависи от целта – някои от вас е възможно да искат да прилагат за покачване бързо на настроението ви или пък никак да лекувате изгаряне на тялото. Без съмнение няма окончателен списък, който напълно да доказва кое точно масловидно вещество се ползва за терапия на здравословно състояние.

етерични масла

Масловидните вещества в левендара, лайка, босилек имат успокояващ резултат и реално могат напълно да помогнат при тревожност, а маслото от бергамот и домашна мента ще са стимулиращи и реално могат да бъдат от полза на пациентите с стрес, точно това реално е индивидуално. По този начин ще е нужно да извършите проучвания в областта на здравето и красотата и разговаряте с добри лекари или други подобни професионалисти, и те да имат сериозен практичен отпи с билкови добавки.
В самото начало, можете спокойно да си вземете билкова книга за добавки и да научите повече в тази наука. Друг способ да си набивите полезна информация за да прочетете онлайн за етерични масла в Aroma-drops.com. Възможни ще са доста качествени книги и вие ще успеете да откриете подобна, която да отговаря на вашите нужди.
Не пропускайте дори да вземете под внимание на страничните реакции на всяко етерично вещество и начините на голямо приложение. Даваме няколко препоръки и образеца в този сайт, но е много важно да научите 1 билкова книга.
Реално какво са билковите добавки? За тези хора, където ще са наистина нови в споменатата тенденция, силно действащите добавки – някои от които създадени от векове – се добиват от билките, да уловят своите собствени аромати и общи полезни свойства.
Маслата са чудесно допълнение за вашата грижа за кожа, косата на главата и цялостното по-добро здраве, а така също е възможно ефективно да се приемат и при ароматерапия .
Преди ефективно да започнете приложението
Малко преди да започнете, съществуват 2-3 основи, които е нужно да запомните за дейност с билкови добавки:
Когато на място прилагате етеричните масла, задължително използвайте носещо масло . Това ще са масла, позлвани за разделяне на етерични масла, примерно масло от кокос или пък жожоба.
Винаги правете пластирен бърз тест, точно преди да слагате вещество в/у по-по-големи сектори от нашата кожа.
Много от билковите масла са токсични и не трябва да консумират през вашата уста, ако наистина това не е препоръчано от личен лекар.
Купете „чисти“ етерични добавки. Съществуват различни варианти на етерични масла, от такива за вашите нокти до коса.
Видове билкови масла
лавандула
Точно това силно добре прието масло разполага с доста възможности. Безсъмнение този фино шарен аромат може да помогне на клиентите при релаксиране и да спят наистина добре. Плюс точно това е установено, че вдишването му е полезно и съдейства за намаляне на болки в главата, като локалното използване на маслото е възможно да е от полза за редуциране на сърбене и ухапвания от насекоми.
Безопасност: Налице са няколко популярни нежелани реакции. Те са гадене, болки в главата, температура и силно повръщане. Също може да дразни кожата, в случай, че притежавате алергия.
Билката лайка
В комбиниране от лек спрей и мирис на билка, точно това етерично масло притежава капацитет да успокои ума, щом се поема с пара. Макар че това етерично масло е перфектно за релаксиране на ума, то е също така толкова хубаво за вашата кожа, прилага се за лекуване на здравни проблеми като изменения и екзема.
Безопасност: Абсолютно всеки, който има непоносимост към билката невен и билка амброзия, трябва да премахне ползването на това масло.
През изминалия XIX век се виждат огромни изменения в тази област на терапия с билки и използването на масловидно масло. Обща тенденция за минаването от химикали обратно към по-естествени продукти за почистване и по-добро здраве. Билковите масла точно сега са при почти всеки един онлайн магазин. Подборът на качествено етерично масло може да бъде много сложна цел , понеже съществуват стотици добавки в магазините. Ето защо изготвихме тази статия, като чрез на нея вие ще бъдете запознати с основните билкови добавки.