Меню Затваряне

Как да се обличат мъжете – 5 идеи

Закупуването на първокачетвени и стилни дрехи за мъже е в състояние да бъде огромно предизвикателство за повечето мъже. В тази статия сме изготвили подробно ръководство – изготвено от дизайнери и мъже, което ще помогне по няколко различни варианта – точно как да изберете мъжки дрехи, които наистина няма да ви накарат да изглеждате облечени небрежно, да станете наистина стилни и да се облече добре с перфектно качествено стилно облекло за малко пари .

мъжки дрехи от Mexess


Жените доказано са значително по-добри в в това да избират дрехи, така че мъже, слушайте! Това са ДЕСЕТ незаменими тендеции за пазаруване на мъжки дрехи:
1.Прегледайте сайтовете за мъжки дрехи
1-вата крачка, ако не сте разглеждали дрехи, е да се абонирате или да получите по съвсем друг начин няколко различни каталога за мъжки дрехи. Това е най-добрият вариант да разберете точно какви дрехи се комбинират коректно и с какви точно мъжки дрехи ще изглеждате глупаво. Регистрирайте в интернет магазини и друг онлайн каталог, който продава дрехи

 1. Купувайте мъдро
  Ако намерите нещо, която ви доставя удоволствие и ви пасва идеално, закупете два броя, най-добре в различни цветове ( сайтове за интернет пазаруването могат ефективно да ви бъдат ползотворни, за да икономисате пари). Ако ви допаднат дрехи в определен онлайн магазин или каталог, направете си регистрация за техния списък с e-maili, защото точно там се обявяват повечето дрехи. Облеклото с неотрален цвят обикновено са по-много по-лесен залог от пъстрите и ще се задържат повече време в гардероба ви; пъстрите дънки почти никога не са добра идея и почти невъзможно да се съчетаят.
 2. Винаги ккупувайте мъъжки дрехи, които пасват
  Лесно е да осъзнаете, кога облеклата са много тесни. Не е необходимо бързо да влизате във финеса, за да станете по-вталени в тези дрехи. Най-важното е да помните, че тялото ви ще има такъв обем, колкото дрехите ви. В случай, че дрехите ви с 2 размера по-големи, дефакто ще имате вид на 2 размера по-едри. Нито един не иска точно това. Всеки един, даже и по-дебелите мъже, изглеждат 100 пъти по-хубави с точния номер дрехи. Мъжките ризи е нужно да са плътно по тялото, без да по-широки на едно и много тесни на друго място, и най-вече трябва да са правилни на самите рамене.
 3. Изберете цветове, които харесвате
  Не наблягайте на това дали определен нюанс изглежда добре на вас. Голяма част от нюансите изглеждат добре на всеки, ако са подбрани правилно. Не купувайте розово или лилаво, ако точно това казват тенденциите – безсъмнение те са красиви багри, но също така са много неудобни, трудно се комбинира. За по-лесно комбиниране, ако реално е супер важно за вас, само и единствено изберете 2-3 цвята и закупете всичките си дрехи в тези цветове.
 4. Никога не носете всичко в черно
  Този нюанс не те прави по слаб. Единствено и само те прави да бъдеш така, сякаш нямаш други дрехи. Ако носите черна ризка, е забранено да облечете черни дънки. Ако наистина смятате, че изглеждате по-добре по този начин, напълно сте в грешка. Всъщност, не носете нито дори една горна и дънки в еднакви нюанси.
 5. Не пропускайте коланите и обувките.
  Не слагайте кафеникав колан с тъмни обувки или точно обратното. Момчетата не трябва да използват доста принадлежности, уверете се, че тези, които носите, ви подхожда. (И да, коланът е аксесоар, даже и да разполага с реална функция.) Всеки мъж е препоръчително да има добър плосък тъмен кожен колан и чифт от красиви черни кожени обувки.
  Накрая, ето важно обобщение на абсолютно всичко, от което се нуждаете:
  Дънки – най-добре средни или тъмни нюанси, без кръпки или избелени, много моля! Не твърде торбести и с липса на излишни джобове.
  Къси гащи и шорти за всекидневни дни.
  Ризи с копчета – от съществено значение е бялото, възможно е да се комбинират с носене на дънки.

Променете визията си още сега и купте дрехите, от които се нуждате.

Спортни дрехи за твоето ежедневие – Mexess!