Меню Затваряне

Метод по епилация с лазер – безболезнена, ефективна, безопасна

laser hair removal

Продецурата по епилация с лазер – безопасна, безболезнена, ефективна

Питанео за ефективното, дълготрайно и безболезнено отстраняване на космите на тялото стои на дневен ред от десетилетия и касае доста повече настоящи жени и мъже. За пръв път за щастие въпросът среща своето правилно решение и то се нарича лазерна епилация.

Цялата процедура по лазерна епилация е третиране на космените фоликули със съдействието на внимателно насочени импулси с лазер. Безсъмнено това влияе в/у растежа на косъмчето и съответно осигурява значително по-продължителни резултати от всички други методи по обезкосмяване, присъстващи до момента.

За точно какъв тип окосмяване и кожа е подходящо обработването с лазерна епилация?

кратката версия е – третирането е подходящо за всеки тип кожа и окосмяване. Съвременните системи с лазер вършат работа с най-различни видове и дължини на импулси с лазер. Точно това осигурява напълно ефективно и безопасно въздействие, също върху тънките и светли косми, характерни за белите типове кожа, така също и върху тъмните косми, обикновено имащи хората с по-тъмен фототип. Най-често процедурата по епилация с лазер се предлага от професионалисти, които начално конкретизират типа на окосмяването и кожата, и респективно определят точно какъв конкретен вид лазерен импулс би въздействал най-точно в дадения случай. На лице са също така и нови видове апарати, които съвместяват в себе си отделните норми за епилация с лазер, като по този начин достигат максималните възможни ефекти за перманентно обезкосмяване.

Какви зони на тялото е възможно да бъдат обработвани с епилация с лазер?

Процедурата по лазерна епилация е приложима върху безусловно всяка една зона на тялото, включително и най-деликатните например триъгълник, лице, гърди и предмишници. Както казахме вече, резултатността на метода не се повлиява от типа на окосмяването. Това важи и за нейната безопасност – тя е пълна и гарантирана, без значение от мястото на окосмеността.

Точно колко операции с епилация с лазер са необходими за достигане на перманентно премахване на космите?

Бързината, с която ще се изпълни търсения резултат, е различна и зависи от условия като тип кожа, фон на хормоните на тялото и фаза на растеж на косъмчето по време на цялата процедура. Обикновено при повечето от пациентите броя операции с епилация с лазер достига приемлив ефект от 6тата и осмата процедура.

Тежка ли е цялата процедура?

Актуалните лазерни технологии са създадени така също, че да гарантират възможно най-добър комфорт за пациента по време на епилация с лазер. Чувството, което бихте изпитали по времето на процедурата, е в състояние да бъде обрисувано като съвсем леко пощипване, но определено не можем да говорим за остра болка. Накрайниците, с които се работи, притежават определени устройства за хладина, което прави подлагането на епилация с лазер безопасно и безболезнено, а локалната упойка – напълно ненужна.

Намерете цялата информация: лазерна епилация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *